Siberian Husky på gräss

Bilden här nedan är ganske bra på att uttrycka hur det var att fota hunderna idag. De var mera intresserade av att äta gräss, gräva och nosa i backen än att bli fotade….

Paprika gräver ivrigt…..kanske efter en sork?Lite action var det Chili, här har han spottat något intressant…Lilla Bestla med sina fina blåa ögon vill ha kontakt..Brus blev redningen idag och jag blev nöjd 🙂 Baldur ville oxå vare med…här vilar han på taket av hundkojan efter all lek i rastgården.Höstens projekt drog igång idag, en ny hundboks till släpet skall byggas och stor lär den bli…Även Thea och Emilie får plats..än så länge.Träning i september har flytet på bra och hamner vid månadens slut på runt 20 mil som planerad. Säsongen mål är nu bestemt till att bli Polardistans 300, skall det lyckads måste vi ha en skadesfri säsong da vi har 9 hundar som får tävla. Om tiden finns kan det bli en medeldistanstävling i januar eller februar, vi får se.

För min (Helle) del är det fuld fart på planeringen av Amundsen Race 2012, alltid lika kul att komma igång och jag ser fram emot starten 24 mars 2012 ( är övertygad om at det blir sol, vindstilla och -10 grader i 3 dygn!!).

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Blandat, Tävling, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s