Plocka plocka……

bajs!

Ja det är jo inte alla arbetsuppgifter som är lika roliga med 13 hundar, dock väldig viktiga. Tänk att färg, konsistens m.m. faktisk är något av det man som hundäger ständigt kollar. Det ger en som ägar en bra bild på hur hund mår och tar tillvara på maten….Längtar till det blir stabil frost då blir bajs-plockande mycket lättare 🙂

Idag hade jag hjälp av Thea och diska ur alla hundernas vattenskålar, mysigt att gå tillsammans och ordna!Thea är mycket noga när hon gör sakar….Just nu är vi även hundvakt åt Malik, en stor och gosig Alaskan Malamute. Han är utrolig lugn med barnen och det är inga problem för Thea att gå runnt med honom i rastgården.Han fick vare med os i stora rastgården under tiden vi fixade i alla hundgårdarna.

Efter en dryg veckas vila drog Jesper åter iväg på träningsrunda med alla våra, det syntes de var ivriga att komma iväg. Vissa har svårt att stå stilla en vecka när de är uppe i full träning, rastlösheten slår inn och grävandet tar till….

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Blandat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Plocka plocka……

  1. Britta skriver:

    Fruset bajs är säkert trevligare att ta rätt på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s