Dagarna blir längre…

Nu märks det på riktigt att dagarna har blivit längre. Under sista veckan har det även blivit kallare och vi har haft några fina soliga dagar. Idag var ingen undantag 🙂

29 januari på spåret…

Jag har nu börjat köra regelbundet med unghundarna vilket känns riktig skönt både för mig men säkert oxå för dom. De har inte lärt sig det med höger-vänster än så det blir en del korrigerande när vi kör 🙂 Många ting runt omkring är jo oxå ruskigt spännande än…..men specielt de stora fyrbente som tramper runt i skogarna. Vi har många här omkring på skoterlederna och det är jo måtligt intressant tycker jag! Det blir lite trassel då och då när en hund plötslig uptäcker något intressant och stoppar.

Jag kör Bestla i led och hon är (trots sin ålder på 1½ år) utrolig fokuserad, lätt korrigerad och det är väldig lite trams med henne, Baldur och bra driv framåt men kan bli lite tjurig när han tror han vet vilken väg vi skall och jag vill korrigera! Borr och Brono går bak och det tror jag de har det bäst med just nu. Borr har ett riktig fint steg och travar i högst fart av alla 4 syskon.

Fram: Bestla (t.v.) och Baldur. Bak: Borr (t.v.) och Brono

Efter jag hade kört en 9 km tur idag kom jag hem och plockade upp tjejerna för en runda på 5 km, Emilie stod tillsammans med mig bakom släden och fick köra/bromsa/sparka m.m.. Sista km hem var det Theas tur, trods hon knappt kan tittat över styrbyglen 🙂

I skrivande stund är Jesper ute på helgens 3:e tur, jag fick et par bilder innan han drog iväg….

Visst är jag den snyggaste kille i gänget :-)…….

Hmmmm..när är de andra klara??

Kom så drar vi….

Mush!

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Nyheter, Träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dagarna blir längre…

  1. Britta skriver:

    Det ser ut att gå fort på sista bilden 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s