Från minus till plus…

……eller från sol til regn!

Det har varit en lite annorlunda vinter, ganska mild. Idag regnade det, en stor kontrast till helgens fina väder. Vi hade en toppen helg i Lillholmsjö, njöt gästfriheten och den goda service på Gästis i Lillholmsjö  🙂

Jesper körte sista långa träningspass på lördagen och et kortare pass söndagen. På lördagens tur blev han stoppad av polisen (fick dock inte blåsa) da de ville höre om han set några skoteråkare åka utan för lederna.  Ja vad skulle han svara – han hade inte räkning på hur många han set köra på kors och tvärs i terrrängen 😦  Det märks att Åkersjön är centrum för skoteråkare, lederna var mycket uppkörde och gropiga, inte alls lika bra som lederna här hemma i Ytterån, et stort tack till Alsensjöns snöskoterklubb. Söndag hängde tjejerna med på en lilla runda i släden, på bilden ses spannet komma tillbaka på campen. Jag kunne höre Emilie skratta innan jag så dom 🙂 Thea ser nöjd ut efter slädturen… En annan positiv upplevelse i helgen var att alla hundarna accepterade att ligga i box, inga bit och kras märken. Alla hundar var lugna och verkade trivas i boxen, jubiiii!!

Om en vecka har starten gått på Polardistans, det känns pirrigt men ochså riktigt kul! Jag kommer uppdatera här på bloggen under löpets gång. Om någon har twitter kan ni följa med på @polarpilen.

//Helle

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Tävling, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s