Mot Polardistans 2013

Ja då var anmälan skickad!!

Oktober har varit tung, blöt och geggig…..men idag när vi vaknade var det vitt 🙂 Träningen ruller på och distanserna ligger nu på upp mot 2,5 mil (beroende på underlaget) 3-4 gånger i veckan. Jesper har dock insett att med tretton vuxna hundar fram för firhjulingen måste det på snökädjor när det blir snö och is på vägarna.

Jag har haft fullt upp med både jobb och Amundsen – Mid Scandinavian Sleddog Race, där jag nu kan konstatera att vi har kommit fint från start och det ger ny energi!! I vecka 44 skall vi en sväng till Värmland och mysa med familjen, sen får snön komma.

//Helle

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Nyheter, Tävling och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s