Koppelträning

20130212-171310.jpg
Emilie är ute och träna med nogon av valparna nästan dagligen. Hon över dom i att ha på halsband och gå en liten tur i koppel. Här är det Lunte som är med en sväng ner till soptunnan, lite långt hemifrån tyckte han efter ca. 50 meter, då snudde han och ville hem 😊
//Helle

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Avel, Nyheter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Koppelträning

  1. Inge Frederiksen skriver:

    Kære Helle og familie.
    Aj, hvor skønne billeder fra jeres søndagstur. Emilie er da bare blevet fantastisk til det med hunde og slæde. Herligt I kan komme afsted med hver jeres spand, og Thea nyder nok også en tur i posen når hun ikke er hos legekammerater. Og hvalpene er så fine – glæder mig til at se jer alle og den lille Lunte i uge 10 i Särna. Mange hilsener fra Inge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s