Mot Polardistans

I helgen har vi pysslat med förberedelser inför Polardistans. Snacksen packat, beläg bytt, all utrustning plockat fram och dammat av. Tisdag morgen bär det av mot Särna och vi gläder os på olika sätt, Jesper till äntligen att få starta och jag att ha ledigt. Det blir härligt att träffa vänner och inte minst se Inge som åter i år har rest från DK för att vare med. I år frånviger vi traditionen att bo i stuga SB70 da vi skall bo hos Pia och Lars. Det är hos Pia och Lars att våra Lunte skall få sitt nya hem 🙂

Status inför tävlingen är bra, dock blir det inte full spann för Jesper, da Loa och Garlic får stå hemma. Loa har dragit med ett ömt handled och efter sista testträningen igår visade det sig att hon inte är klar.  Att Garlic får stå hemma var inte inräknat men vid sista träningen igår skadade han sin ena skulder 😦  Det verkar som det har gått troll i sista träningen inför PD, da vi har fått en hund skadad på sista träningen de sista 3 år!!!

Jag kommer uppdatera så mycket det bara går under tävlingen, så följ med här på bloggen.

//Helle

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mot Polardistans

  1. Britta skriver:

    Ha det riktigt trevligt och all lycka på PD! 🙂

  2. Tove skriver:

    PØJ, PØJ til Jesper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s