Släde eller Snowracer?

Idag blev det både/och…
Hela familjen på tur till Lillholmsjö med alla hundar. Jesper och Thea hade 6 hundar, Emilie 2 hundar och jag 5. Vi startade ut från Lillholmsjö och körde MD/U spåret, det var dock inte bästa valet da vi fick forcera ½ m plogkant och ca 1 km på isigt plogad väg. Emilie fixad plogkanten utan problem, hon har verkligen bra koll på släden och hundarna. Väl inne på bra spår igen var det dags att plocka fram Snowracern, Thea villa tolka med den efter Jespers släde. _DSC0353-001

Fungerade superbra och Thea var helnöjd, efter en bra bit bytte Thea och Emilie plats. Thea fick köra Brus och Buri och Emilie Snowracer, till och med Jesper skulle prova vilket gick mindre bra, han välte efter bara 50 meter……:-)
Kort film snut på hela familjen ser ni här

Väl tillbaka vid campingen skulle tjejerna prova på och åka med 1 hund, Emilie på skidor och Thea med Snowracern. Emilie åkte rundan vid campingen (ca 200 meter) efter Paprika i full fart och rätt efter kom Thea på Snowracern med Brono. Båda tyckte det var riktig kul!

Allt i allt en härlig dag 🙂

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s