Nya tag!

5 år har gått och en del har hänt

Under våren 2016 köpte vi en Kleiner münsterländer då Jesper vilja börja ta upp sitt vilande intresse för jakt och jaga fågel. Att fortsätta träna och tävla våra siberians alla otaliga timmar med allt sämre vinterförhållande tar på motivationen, samtidigt med att barnen hade blivit äldre med egna intressen med allt det medför tog vi vintern 2017-18 beslutet att avveckla. Vissa av våra hundar blev snabbt såld till bra och aktiva hem, vissa beslutade vi att inte skulle till nya hem och fick springa på de eviga slädspår…

Nu är det redan 2021 och Jesper har jagat med Naja senaste åren, hon är en super jaktkompis och grym på att hitta fågel. De jagar mycket i fjällnära skogsområden samt en del på kalfjället oxå. Vi har fina förhållande och stora statliga jaktområden tillgänglige som boende i Krokoms kommun. De jagar primärt ripa men oxå tjäder, orre och nån järpe har det blivit.

Bloggen kommer bli mer statisk information och det löpande kommer vi lägga in på kennelns nya Facebook sida.

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s