”Uppgradering”

Ja så känns det nästan för min del, da jag ensammen drog ivägg med et 6-spann idag på förmiddagen! Jag har tidigare kört 4-spann när jag har varit ute på tur själv, men efter de sista dagars ture känndes som att nu var det dax att ”uppgradera” till 6-spann 🙂

Balast i släden (och lite praktisk hjälp vid behov) var Emilie, vi åkte turen på Alsensjön ut till Mo, fulgte skoterleden upp till Trångsviken och hem, en tur på ca 2 mil. Vädret var härligt med sol och lätt vind på sjön vilket gjorde att hunderna inte fick det för varmt!  Vi hade en super fin tur och jag hoppas på flera innan blidvädret komer och förstör spåren…. _DSC0841

Sista 50 meterna hem hoppade Thea i släden. _DSC0849

//Helle

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Nyheter, Träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Uppgradering”

  1. Britta skriver:

    Snyggt jobbat! Ser härligt ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s