Mot Polardistans 2014

Ja då var anmälan skickad, det blir åter igen Polardistans 300. Tredje gången gillt, denna gång är målet att genomföra även de sista 5 mil mot mål!  Jag är med andra ord lite less på att vinka hejdå i Lövnäsvallen för att några timer senare få åka tillbaka och hämta honom i Lövnäsvallen 😉_DSC0654Här kommer Jesper och hundarna in på Lövnäsvallen 2013._DSC0511Emilie hjälper till före start, hon och Thea ser fram emot att komma till Särna, det har nästan blivit tradition, 2014 blir Jespers femte Polardistans.

Diskussion har gått fram och tillbaka hela sommaren och hösten om det skulle bli tävlingsfri säsong eller inte. Att det nu blir tävling beror på att Jesper helt enkelt har hittat motivationen och tycker det är roligt att ha ett mål med träningen.

Under hösten har vi ansökt och fått tillstånd enligt  16 § djurskyddslagen för att i större omfattning hålla hundar. Det känns bra att allt är i sin ordning och vi anses lämpliga att bedriva  verksamheten ( uppfödning/kennel).

//Helle

 

 

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s