Glad 1:a Advent

1 december och även 1:a advent, det har snöat och blåst rejält i natt och även nu på förmiddagen. Det var slädepremier i fredags, en vecka tidigare än förre året, da var det 6 dec. Trods blåsten ville tjejerna med ut på 16 km träningstur, de har blivit mera och mera sugna på att följa med. Jesper kom hem och satte av barnen och drog ut på en vända till.

December solen står lågt och snön virvlar förbi medans Emilie och Jesper gör klar.

_DSC0242.NEF_DSC0240.NEF

Vi två glada tjejer är såå klar!! _DSC0245.NEFÄven två glada tjejer i slädsäcken 🙂 , Plet i Wheel._DSC0249.NEFCa 1 dm snö, det som kom i natt är kram-snö, bra för spåren nu kommer de sätta sig bra och bara lite till med snö gör att Jesper snart kan öka antalet hundar i spannet. _DSC0251.NEF//Helle

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s