Prisceremoni

Fredag kväll var det avslutnings bankett med prisceremoni för Polardistans 2014. Extra roligt var det att Jespers skulle på podiet och motta sitt pris för den fina 3:e platsen i PD 300 km 8-12 hundar i C-klass 🙂 Bild

Från vänstre: Jesper, Nisse Uppström 2:a plats och Trond Hansen 1:a plats.

Här under ses alla i gruppen där genomförde löpet. Bild

Efter att Polardistans hade delat ut sina priser, klev Anders Hörnlund från rasklubben för Siberian Husky upp på scenen. Vad vi inte viste var att rasklubben hade utsett Polarsdistans till rasmesterskap för Siberian Husky i långdistans, Jesper fick kliva upp på scenen och motta en silvermedalj 🙂 Bild

Från vänster: Silver: Jesper, Guld: Nisse Uppström, Brons: Sigmund Alhaug och Anders Hörnlund.

Absolut största fan av Jesper är utom tvekan Emilie, hon lyste som en sol och var hur stolt som helst av sin pappa da han klev upp på scenen och fick sin pokal. Ja egentlig var det hon där är grunden till att Jesper ställde till start i år. Hon ville inte acceptera att han inte skulle köra Polardistans, da hon tyckte han skulle genomföra efter att ha brutit på tävling två år i rad!! Bild

Nu är vi kommit gott hem, lite trötta men väldig nöjda, inte minst Jesper. Alla hundar mår bra, inga är synligt påverkade av att ha kört drygt 30 mil här om dagen. Som en extra bonus har Jesper inte bara kammat hem en 3:e plats men alla hundar i spannet kommer få ett 1:a pris i meritering!!!

Mer om själva löpet kommer lite senare.

//Helle

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s