Ändrade planer

I morgon åker vi till Norråker och Beaver Trap Trail. Emilie är redo för sin första tävling, hon skall köra 2×5 km med 2-spann med Paprika (t.v.) och Brus. I dag har vi kört sista träningen dock på ganska tunga spår, det viktigaste för Emilie blir att få en bra upplevelse och komma runt banan med hundarna på bästa sätt.

Bild

Det var tänkt att Jesper skulle köra BTT 160 km med 8-spann, men han har legat sjuk stort set sedan fredag och är inte alls i form. Han har bytt klass och skall i stället köra Bäver Open 2x 15 km med 6-spann. Vi har inte de stora förväntningar till resultatet da hundarna inte har fått den optimala träning sedan Polardistans. Förre veckan var det tö väder och det gick inte köra från gården, från helgen har Jesper varit sjuk och jag har de sista två dagar tränad på tunga spår med små 4-spann, inte direkt sprint träning 🙂

Jesper kommer ta med Basil, Baldur, Bragi, Buri, Borr och Kiran. Basil är bra på kommando och sätta fart, det behövs nu Jesper har lånad ut Paprika till Emilie 🙂

Vi ser fram emot en trevlig helg i Norråker och ni kommer kunna följa Emilie och Jesper resultater här löpande under helgen!

//Helle

Om Kennel Polarpilen

Här kommer vi lägga ut foto, nyheter samt stort och småt från vardagen på kennlen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s